Skream!!!!!! for me.

Szerző: bekőantal on 2010.02.16. 23:24

A dubstep-nek bölcsője London. A stílus úttörője szintén Londonból származik: Oliver jones!!! Nevezzük csak skreamnek hiszen ahogy a 21.század hajnalán a dubstep is megmutatta magát a világnak, úgy skream is egyre hírhedtebbé vált. Már a youtube is a skream keresésére frankón tudja miről van szó. A mára undergroundságát  kinövő dubstep tette ismertté skreamet, vagy skream a dubstep-et.(tyúk vagy tojás volt előbb) Na a lényeg hogy a lényegtelen előélet mit melózott kedvenc szín egyebek helyett inkább egy kis érdekesség. ha nagyon érdeklődünk skream iránt és mondjuk teljes munkásságát nézzük és van elég időnk akkor a neten megtalálhatrjuk torrent formában. majdnem 6giga skream tartalmaz mixetket vinyileket mix sessionokat, ..stb. 3 darab stúdió albumot adott ki.

1.:Skream:skream(2006)

2.:Skream:Rinse: 02 - Skream (2007)

3.:Skream:Outside The Box (2010)

Az első albumát meghallgatva elsőre nem is ismertem fel a stílust. Megkelett hallgatnom mégegyszer, hogy felfogjam mi is történik. A fúvos hangszerek nagyon sokat dobnak a számokon nagyon eltalálta őket. A bassus pedig nagyon jó harmóniában van ezekkel a színes hangokkal. Halgassátok feleim és ha bármi van skream for help on the kommentboard.

szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://dubstepmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr331764985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása